• SLIDE_03_new
  • REFERENTIES_hero_final
  • SLIDE_01

Ruwbouw & casco-woningen in Antwerpen

Bouwbedrijf Kris Van Ostaeyen in Zoersel, Antwerpen, is naast het zetten van nieuwbouw ook gespecialiseerd in het bouwen van casco-woningen & ruwbouw.

Bij het plaatsen van casco-woningen zetten wij voor u de volledige ruwbouw van de woning. De buitenafwerking en dragende constructie is dan volledig in orde, wat inhoudt dat de woning water- en winddicht is. De ramen, buitendeuren en het dak zijn dan al geplaatst. De afbouw kan u dan zelf doen, denkt u maar aan de betegeling, vloeren, het plaatsen van sanitair en keukentoestellen.

Wat is dan het verschil tussen ruwbouw en casco denkt u? Bij casco zijn de lichtschakelaars, stopcontacten, verluchting, verwarmingsinstallatie, ... reeds geïnstalleerd. Een casco-woning bespaart u dus een hoop werk als u zelf niet technisch bent aangelegd.

Casco bouwen is interessant als u met een bepaald budget zit en de woning in stappen wilt afwerken, of als u uw creativiteit volledig op de vrije loop wilt laten bij de inrichting en afwerking van uw woning.

Contacteer Bouwbedrijf Kris Van Ostaeyen voor meer informatie over het bouwen van uw ruwbouw of casco-woning in de regio van Antwerpen en de Kempen!

Meer info / offerte aanvragen