• SLIDE_03_new
  • REFERENTIES_hero_final
  • SLIDE_01

Nieuwbouw, verbouwingen en sleutel op de deur woningen in Antwerpen

Bouwonderneming Kris Van Ostaeyen in Zoersel, Antwerpen, is uw aannemer voor nieuwbouw en verbouwingen. Zowel voor het bouwen van villa's, appartementen als eengezinswoningen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken in de woningbouw en zorgen dus altijd voor een uitstekend resultaat.

Bij ons kunt u terecht voor nieuwbouwprojecten in landelijke, traditionele en moderne stijl. Wilt u een strakke woning, een huis in pastorijstijl of toch liever een woning met een typisch Vlaams karakter? Geen probleem, onze vakmannen denken met u mee en bouwen de woning van uw dromen. Van casco tot sleutel op de deur, aannemer Kris Van Ostaeyen en zijn vakmannen staan voor u klaar!

Ook met verbouwingen helpen we u graag verder. Aanbouwen van kleine en grote bijgebouwen, buitenmuren isoleren, ... We doen het allemaal met
oog voor detail!

Contacteer bouwonderneming Kris Van Ostaeyen in Zoersel voor meer informatie of een gratis offerte voor nieuwbouwprojecten en verbouwingen! Wij zijn actief in Antwerpen en de Kempen.

Sleutel op de deur woningen in Antwerpen

Meer info / offerte aanvragen